Wednesday, December 14, 2022

Rawatan Kulit Wajah Senawang

Asslamualaikum n selamat sejahtera uolls. Semoga dilimpahi rahmat dari Allah yang maha esa.

Saya sebagai yang pernah menghadapi masalah kulit muka dan terlalu faham keadaan emosi kita. Emosi merasa rendah diri menggunung dihati.

Saya pernah juga mendapatkan produk² diluar. Pelbagai produk yg sudah saya cuba. Kesan nya dapat la elok seminggu dua, tetapi bila kelamaan semakin teruk dari sebelum saya cuba produk. 

Saya merasa amat kecewa dan keliru, sampai satu hari jiran saya bertanyakan tentang kulit muka saya. Saya pun menceritakan segalanya. Jiran saya berumur lebih 50an. Dia mempunyai anak perempuan berumur 26 tahun dan menghadapi masalah kulit seperti saya. Jiran saya ini namanya aunty Midah. Aunty Midah ni katanya selalu membawa anak perempuan nya ke Spa Senawang yang bernama Anjung Meranti Beauty Spa bagi mendapatkan Facial di Senawang.

Keadaan muka anak Aunty Midah sekarang licin sangat. Aunty Midah katanya mengambil tempoh rawatan di Spa Senawang itu dalam masa dua bulan sahaja. Memang rajin dia menghantar anaknya ke Spa Senawang.

Saya berasa ada harapan kerana mendengar dan melihat depan mata saya sendiri bagaimana anak Aunty Midah dari muka yang sangat bermasalah sehingga terlalu licin seperti sekarang.

Saya terus mencari no telephone Spa Senawang Anjung Meranti Beauty Spa. Saya buat temujanji. Sampai hari nya saya pergi mendapatkan rawatan yg bersesuaian. Therapist di Spa Senawang Anjung Meranti Beauty Spa itu mencadangkan agar saya datang setiap minggu utk 3 kali pertama. Kerana rawatan diperlukan utk proses pembersihan biji biji jerawat di kulit muka. Minggu pertama saya merasakan kulit ini sudah kurang biji biji dia dan serta nampak kemerahan bukan lagi kehitaman. Saya suka sangat. Proses dia mengeluarkan biji biji itu tidak la sakit sgt. 

Proses dia untuk rawatan jerawat di Spa Senawang Anjung Meranti Beauty Spa adalah:

~ Cleansing Milk
~ Cleansing Gel
~ Scrub
~ Extraction
~ High Frequncy
~ Ibu putih
~ Hydration Mask
~ Gold Charcoal Mask Whitening.

Kini saya sudah gembira. Gembira kerana kulit muka saya cantik. Cantik berkilat. Saya suka Spa Senawang Anjung Meranti Beauty Spa.

Korang kalau menghadapi masalah kulit muka saya cadangkan Spa Senawang 0136842222

No comments:

Post a Comment

Spa Senawang

 Assalamualaikum warga Senawang .Masih  tercari cari spa yg berdekatan dgn anda dan harga yang berbaloi  dan berpatutan. Kami di Anjung Mera...