Friday, December 23, 2022

MANDI BUNGA SENAWANG AURA SERI

Jom Mandi Bunga you'alls..Sambil segarkan badan, boleh juga untuk mewangikan seluruh tubuh..😍💐

Siapa kata mandi bunga utk anak dara saja? Tidak, mandi bunga diharuskan kepada wanita yg sudah berkahwin juga. Mandi bunga digalakkan utk wanita kerana ia boleh menaikkan seri serta menyegarkan tubuh. Mandi bunga perlu buat anda kerana ia akan mengekalkan keceriaan serta kejernihan wajah anda. Maklum sajalah, penat bekerja dan menguruskan hal rumahtangga, sudah tentu wajah anda akan berkedut sebelum waktunya.

Anda tidak perlu mandi bunga setiap mlm disertai dgn bacaan mentera yg bukan2. Cukup mengamalkan dua kali sebulan dan disertai Selawat Nabi. Kalau anda tidak punya masa ke spa, cukup sekadar menyediakan air rendaman bunga anda sendiri. Dapatkan beberapa jenis bunga wajib utk mandi bunga, campurkan hirisan daun pandan, daun limau serta 3 jenis limau, anda sudah sedia utk mandi bunga!

Mandi bunga paling sesuai diamalkan pada waktu pagi kerana ia akan mengembalikan kesegaran dan membuang segala keletihan agar anda mampu memulakan hari baru dengan lebih semangat. Tambahan pula pada waktu ini, urat2 pada tubuh anda masih lembut. Namun begitu, anda juga boleh mandi bunga pada waktu mlm kerana tubuh akan lebih relaks pada waktu anda tidur. Mandi bunga pada waktu mlm pula akan memberi lebih penekanan pada seri kulit wajah anda. Percayalah, anda akan lebih segar keesokkan harinya!

Bagaimana?

* Selepas anda menyediakan air rendaman, mandilah seperti biasa. Ingin diigatkan, siraman dgn air rendaman bunga jgn dibilas.Biarkan air bunga yg disiram pada tubuh kering sendiri tanpa dilap. Dgn cara ini, barulah air bunga dpt meresap ke dlm kulit anda.

* Jika anda mahu meyabun badan atau membasuh rambut, lakukannya terlebih dahulu sebelum mandi bunga.

* Gosok kelopak bunga pada tubuh perlahan-lahan. Kelopak bunga yg digosokkan pada badan bukan sahaja akan menanggal kekotoran, malah baumya akan lebih kekal lama.

* Selain mengatasi masalah kulit bersisik, mandi bunga juga dapat mencerahkan kulit kerana kandungan asid sitrik dalam limau.

NAK MANDI BUNGA DI ANJUNG MERANTI SPA?
Whatsapp 013-684 2222 / 019 - 668 2422 untuk temujanji ye.
Mandi bunga Senawang

No comments:

Post a Comment

Spa Pengantin Naikkan Aura Seri Di Spa Senawang

Rawatan Pengantin Di Spa Senawang.. Bagi para bakal pengantin, kita hendaklah membuat persiapan diri kita bagi menghadapi harei yang bahagia...