Tuesday, September 13, 2022

Facial Senawang. Facial Jeragat Senawang. Pigmentation Facial Senawang
 Bila sebut perkataan jeragat, pasti ramai wanita yang kecut perut. Jeragat adalah salah satu masalah kulit yang paling ditakuti oleh kaim hawa.

Terbayang bayang bintik nhitam dan noda hitam yang mencomotkan kulit wajah. Jeragat sifat dia alah merebak dan akan menjadi lebih hitam pekat. Waktu tu kalau sudah terjadi memang jenis rawatan yang diperlukan mengambil masa serta belanja yang banyak.

Ada wanita yang mengambil jalan hanya menutupi jeragat dengan conceler atau foundation. Itu bukan lah jalan yang terbaik kerana ia akan menyebabkan masalah lain seperti jerawat kerana concealer atau foundation mempunyai bahan yang membuatkan kulit kita tersekat lalu memnyebabkan pengeluaran jerawat. Jadi kene membersihlkan dengan rapi sekali kalau menggunakan bahan makeup ni.

Jalan terbaik adalah dengan penjagaan dirumah dan rawatan di pusat kecantikan.

PENJAGAAN DIRUMAH.


Anda memerlukan set penjagaan seperti:

- Cleanser

- Scrub ( seminggu sekali )

- Pelembab

- Mask Muka ( Seminggu sekali )

Dan yang paling penting kerajinan.

PENJAGAAN DI PUSAT KECANTIKAN

Apabila di pusat kecantikan kami, kami akan menganalisa stage masalah kulit anda ketika itu. Berdasarkan jenis masalah ketika itu kami akan menganjurkan jenis rawatan yang sesuai.

Di spa kami mempunyai jenis rawatan menggunakan pelbagai jenis machine mengikut stage masalah kulit seseorang.

Facial Senawang adalah tempat yang terbaik untuk anda mendapatkan rawatan Jeragat Faacial Senawang.

No comments:

Post a Comment

Spa Senawang

 Assalamualaikum warga Senawang .Masih  tercari cari spa yg berdekatan dgn anda dan harga yang berbaloi  dan berpatutan. Kami di Anjung Mera...