Urut 1 Badan 1 Jam tapi RM59 Jer? Biar betul ni.. - Anjung Meranti Beauty Spa

Thursday, 20 April 2017

Urut 1 Badan 1 Jam tapi RM59 Jer? Biar betul ni..




Masa lalu kat Anjung Meranti Beauty Spa ni rasa cam serba salah nak masuk. Yelah nama pun spa kan..Rata-rata kengkawan yang masuk Anjung Meranti Beauty Spa ni suka dengan rawatan dorang.Semua kengkawan cakap spa  kat Anjung Meranti Beauty Spa ni kan rawatan dia memang berbaloi dengan harga rawatan dia..

Mula-mula kita orang nak pergi urut kat tempat yang biasa-biasa je, almaklumla kiteorang ni bajet pon ehem2 gak..Tapi masa kiteorang datang untuk tanya pasal pakej lain-lain rawatan terus je dapat offer urutan 1 badan 1 jam dengan harga RM59 je.

Terkejut gak promosi urutan tu..Sebab bila refer dengan broucher dorang harga asal memang RM99 untuk 1 jam gak kira mahal lah jugak, tapi rakan kite orang asyik cerita pasal rawatan dorang je, rasa excited nak cuba tu meluap-luap gak la.Dah di pasak dengan cerita pelbagai tentang rawatan spa dan feedback positif dari rakan kite orang yang dah banyak kali dapatkan rawatan kat sini.Dorang siap boleh request nak staff mana yang urut dorang.. 


So kite orang  decided lah nak cuba sendiri urutan kat situ.

Masa kita orang sampai kat situ, jam baru pukul  3 petang mcm tu..Masuk-masuk je dah terbau aroma terapi, persekitaran spa pun memang relax suram2 gitew..Nama pun spa kan,tak kanlah nak terang benderang lak kan?Dengan diiringi alunan muzik yang memang layan gak, kiteorang dijemput masuk ke sebuah bilik khas untuk berurut. 

Mulakan dengan langkah bismillahirahmanirahim....itu penting kan..

So dah tukar pakaian maka aktiviti mengurut pun dijalankan..relax nye....Masa dia urut tu, ok lah...aku rasa org yg urut aku tu memang ada jari jemari dan tangan yang magik kot, yelah lah, sebab aku boleh rasa cara urutan dorang tu berbeza.Senang cakap setiap sentuhan dorang tu ada rasa auranye.Sakit tapi sedap..

Nikmat kena urut ni sedap gak dia urut kaki tu, sampai tertidur aku...haha...

Then dah habis urut tu, kitaorg tunggu mak kat kaunter dorang ade bagi air.Dorang kate tu air buah.Sedap gak rasa dia, selalu orang panggil ni macam herba cina kot.. Bila adik aku keluar, then aku tanya lah adik aku, apasal aku tak dengar dia jerit, ekk?? tak sakit ke...dia pon cakap "sakit dan sedapp  gilaaaaaaaaaaaaaaaa! sampai sempat kuar air liur basi!!"

Then aku tanya ah lagi "Cittt iyer la tuu..!" pastu ada ke adik aku cakap "boleh ke pasni kau belanje lagi rawatan yang lain plak??

Hahahaha

Gila apa adik aku ni, ingat staff dorang nak layan ko je ke satu hari???? Bagilah peluang kat orang lain test dulu..Next time kite try rawatan lain pulak.

Jom Whatsapp temujanji anda 

👉 Whatsapp / Telegram : 
 013 - 684 2222 / 019 - 668 2422

Group Promotion For Telegram :
https://t.me/AnjungMerantiSpaSeremban


No comments:

Post a Comment