Perkhidmatan tiga bintang di Anjung Meranti Beauty Spa - Anjung Meranti Beauty Spa

Thursday, 27 April 2017

Perkhidmatan tiga bintang di Anjung Meranti Beauty Spa

Pelbagai cara dan kaedah yang boleh dilakukan oleh seseorang untuk menjaga kesihatan diri. Ada yang sukakan aktiviti lasak seperti aktiviti luar seperti yoga, senam erobik dan lain-lain..Tetapi ada segelintir dari kita yang lebih gemar mengunjungi rawatan kecantikan di pusat-pusat rawatan seperti di spa.

Bagi yang menggemari perkhidmatan spa, mungkin anda boleh mengunjungi Anjung Meranti Beauty Spa yang terletak di Dataran Senawang, Seremban Negeri Sembilan.

Anjung Meranti Beauty Spa yang mendapat pengiktirafan sebagai pusat spa dan kecantikan bertaraf tiga bintang oleh Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan tersebut menawarkan pelbagai bentuk perkhidmatan yang boleh membantu pengguna menjaga tahap kecantikan wajah dan badan masing-masing.Perkhidmatan utama yang kami tawarkan ialah urutan badan dan urutan wajah.

“Anjung Meranti Beauty Spa juga menawarkan pakej pembersihan wajah dengan menggunakan produk antarabangsa iaitu Aviderm.
“Produk keluaran Aviderm dan pakej Anjung Meranti Beauty Spa juga mampu membantu yang mempunyai masalah jerawat dengan produk Rectifying Cream yang dipakai 2 kali sehari iaitu pagi dan malam..Namun kami mengesyorkan anda mendapat terlebih dahulu rawatan khusus untuk jerawat 2x seminggu.

Bagi anda yang ingin mengurangkan berat kami turut sediakan Slimming Package bermula pada harga bermula RM799 dengan 10x rawatan.“Ia termasuk pakej Steambath,Hot Blankket dan Fat Buster Light. Anjung Meranti Beauty Spa juga menawarkan pakej mandian lulur dan skrub pada harga ditawarkan bermula RM99 megikut pakej yang sesuai,” katanya kepada Aura Juita baru-baru ini.

Menariknya tentang spa ini, kami menawarkan pakej yang boleh disifatkan ‘mampu milik’ kerana kami mahu memberi peluang kepada orang ramai untuk menikmati perkhidmatan spa bertaraf tiga bintang dalam keadaan yang selesa dan santai..

“Selain itu, Anjung Meranti Beauty Spa juga merupakan spa yang patuh syariah kerana kami tidak mencampurkan pelanggan lelaki dan wanita dalam satu kawasan.

Bagi sesiapa yang berminat untuk mencuba sendiri rawatan di Anjung Meranti Beauty Spa bolehlah datang ke Taipan Senawang atau boleh hubungi kami di talian 
013- 684 2222 / 019 668 2422 untuk sebarang temujanji

No comments:

Post a Comment