Suka Picit Jerawat Guna Kuku?Korang patut Baca ni.. - Anjung Meranti Beauty Spa

Monday, 17 April 2017

Suka Picit Jerawat Guna Kuku?Korang patut Baca ni..


BAHANA PICIT JERAWAT DENGAN JARI
Tahukah anda jerawat ni disebabkan oleh minyak / sebum, bakteria dan sel kulit mati menyumbat liang roma pada kulit wajah kita?

PICIT JERAWAT?????
Ini perkara normal dilakukan bila ada jerawat, tangan rasa gatal merayap nak memicit. Tabiat memicit jerawat dengan kuku akan memburukkan keadaan kulit dan meninggalkan parut. Elakkan picit jerawat dengan kuku, gunakan losyen jerawat, untuk kecutkan jerawat..

Selain daripada itu JANGAN BERHENTI mengambil treatment untuk jerawat
Mengambil ubat dari pakar kulit untuk jerawat, itu satu tindakan yang bagus. Tapi jangan sewenang-wenangnya berhenti apabila jerawat dah sembuh. Untuk mengelakkan jerawat muncul semula, habiskan ubat mengikut prescription doctor atau amalkan lakukan rawatan khas jerawat untuk mendapatkan kulit yang sihat, bebas jerawat dan bebas minyak.

***Psssstttt 👄 Anjung Meranti Beauty Spa ade sediakan rawatan untuk jerawat ni taw..Sesiapa yang berminat nak pudarkan jerawat tu sebelum raya ni boleh cepat booking slot ye..Wasap je no ni..013- 684 2222 untuk temujanji ye

Blog 👉 http://www.anjungmeranti.com/
Instagram 👉 https://www.instagram.com/senawang_beautyspa/

No comments:

Post a Comment