Anjung Meranti Beauty Spa Exclusive Outlets Produk Aviderm - Anjung Meranti Beauty Spa

Thursday, 27 April 2017

Anjung Meranti Beauty Spa Exclusive Outlets Produk Aviderm

Haii..Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Anjung Meranti Beauty Spa di Senawang salah satu outlet tunggal di area Senawang yang menggunakan produk AVIDERM dari PARIS..Produk Aviderm ni 100% menggunakan bahan semulajadi..Kami juga adalah antara outlet ekslusif yang menjual produk penjagaan wajah Aviderm ini..Untuk pengetahuan para pelanggan dan juga bakal pelanggan kami di luar sana, rawatan wajah yang di lakukan oleh terapis kami menggunakan produk Aviderm khususnya bagi kulit berjerawat, berparut jerawat.dan lain-lain lagi masalah wajah.Aviderm adalah produk penjagaan profesional kulit wajah.Ia dapat mencegah dan merawat penyakit kulit dari pelbagai sudut agar kelihatan lebih sihat dan lebih baik daripada yang sebelumnya.

Rata-rata daripada kita yang berusia menghadapi penuaan kulit pra-matang dan Dehidrasi. Masalah Kedutan dan garis-garis ekspresi adalah sebahagian daripada tanda-tanda penuaan kulit. Tanda-tanda penuaan boleh disebabkan oleh pelbagai faktor dalaman dan luaran. Antara faktor dalaman termasuklah umur.Secara tidak langsung mengurangkan keanjalan kulit, kehilangan air semula jadi, radikal bebas dan diet juga serta beberapa faktor lain. Faktor luaran seperti perubahan cuaca, penggunaan produk yang tidak sesuai, merokok, pengambilan alkohol, alahan kulit, pendedahan berlebihan kepada cahaya matahari dan peningkatan radikal bebas juga menjadi pennyebabnya.

Visi kami adalah mudah; untuk menyediakan penyelesaian penjagaan kulit untuk semua orang, sesuai dengan kemampuan. Setiap orang adalah unik dengan cara tersendiri.Anda perlu tahu, rupa kulit yang sempurna memberikan tahap keyakinan yang tinggi dan membolehkan kita untuk berinteraksi lebih baik dalam setiap aspek kehidupan kita. Oleh itu, kami di Anjung Meranti Beauty Spa Senawang berazam untuk mendekati setiap seorang daripada anda dan membantu serta ingin memberikan yang terbaik untuk kembalikan keceriaan di wajah anda.

MASALAH JERAWAT???Immaculate_RectifyingCream_IS007
Cream / Moisturizer 
Inovatif pelembap dan anti-oksidan ini digabungkan dengan ekstrak tumbuhan yang lain, yang direka khas mengikut kulit yang berbeza, direka keberkesanannya bagi Hidrasi, Menggalakan, Melindungi, Menyeimbangkan, menenangkan dan untuk memulihkan kulit agar tahan lama, bertambah seri, lembut dan kulit sihat

Toner_Refining_IS003

Immaculate Solution dicipta khas melalui formula maju saintifik daripada campuran herba semula jadi, dengan derma secara logik menguji terbukti dalam merawat berminyak, jerawat dan kulit berjerawat. Ia membawa yang lengkap bagi menyesuaikan untuk ubat yang sesuai untuk jerawat meradang, berjerawat dan perkembangan jerawat. Dengan berkesan dari pelbagai unsur-unsur aktif yang berharga dipaparkan manfaat dari mengawal dan mengawal selia sebum berlebihan, anti-radang, anti-mikrob, menenangkan, penyembuhan dan membaik pulih

Cleanser_Mild_IS002

Pembersih Muka & Toner
Pembersihan dan Toner memainkan peranan penting di kalangan semua kulit kerana ia membantu untuk mengeluarkan semua kotoran dan sisa kotoran dari permukaan kulit, mencegah liang kulit daripada tersumbat dan memberikan kulit untuk rasa yang lebih baik untuk aplikasi penjagaan kulit yang seterusnya. Pembersih dan toner Aviderm mengandungi bahan-bahan aktif yang terpilih daripada tumbuhan bagi memenuhi pelbagai masalah kulit seperti Deep Cleansing, Softening yang menyegarkan sambil mengekalkan tahap PH kulit yang seimbang.
Serum_AcneBalancing_AN001

Immaculate Solution dicipta khas melalui formula maju saintifik daripada campuran herba semula jadi, dengan derma secara logik menguji terbukti dalam merawat berminyak, jerawat dan kulit berjerawat. Ia lengkap untuk ubat yang sesuai bagi jerawat berparut, berjerawat dan  jerawat nanah. Unsur-unsur aktif yang dicampurkan dapat memberi manfaat dan mengawal selia sebum berlebihan, anti-radang, anti-mikrob, penyembuhan dan membaik pulih kulit wajah.


Nak tahu lebih banyak lagi tentang produk Aviderm ni??? 
Jom WhatsApps kami sekarang . 013 - 684 2222

No comments:

Post a Comment