November 2014 - Anjung Meranti Beauty Spa

Sunday, 9 November 2014

18:43

Jom Cantikkan Diri Dengan Harga Berbaloi baloi

Jom Cantikkan Diri Dengan Harga Berbaloi baloi
Ratu Sehari Promosi Kembali!!! Weeee...
Assalamualaikum semua... Ni musim cuti sekolah merangkap musim orang kawin ni tentu ramai bakal bakal pengantin yang ingin mendapatkan rawatan Membersih, Mencantikkan dan Membelai tubuh badan kan??? Ini adalah peluang anda untuk bayar sikit tapi dapat banyak sangat treatmentnya..

6 dalam 1 rawatan Dengan hanya
RM 199

-Mandi Wap (selama mana anda suka)
-Full Body Scrub ( Seluruh Badan, depan dan belakang)
-Underarm Whitening (Bagi masaalah ketiak gelap)
-Full Body Massage (Boleh pilih nak style tradisional or spa)
-Tummy Slimming (kita ikat bagi kempissss)
-Eyebrow Shaping..

Haaa hebat tak?? Jom apa tunggu lagi... Angkat phone teruskan mendail untuk buat appointment...

Senawang: 06 6788 232 / 019 230 6779
 013 684 2222


Apa tunggu lagi?? Spa kami pun di tahap KELASSS gitu nye environment.... X caye??? Sila tengok gambar