2014 - Anjung Meranti Beauty Spa

Sunday, 9 November 2014

18:43

Jom Cantikkan Diri Dengan Harga Berbaloi baloi

Jom Cantikkan Diri Dengan Harga Berbaloi baloi
Ratu Sehari Promosi Kembali!!! Weeee...
Assalamualaikum semua... Ni musim cuti sekolah merangkap musim orang kawin ni tentu ramai bakal bakal pengantin yang ingin mendapatkan rawatan Membersih, Mencantikkan dan Membelai tubuh badan kan??? Ini adalah peluang anda untuk bayar sikit tapi dapat banyak sangat treatmentnya..

6 dalam 1 rawatan Dengan hanya
RM 199

-Mandi Wap (selama mana anda suka)
-Full Body Scrub ( Seluruh Badan, depan dan belakang)
-Underarm Whitening (Bagi masaalah ketiak gelap)
-Full Body Massage (Boleh pilih nak style tradisional or spa)
-Tummy Slimming (kita ikat bagi kempissss)
-Eyebrow Shaping..

Haaa hebat tak?? Jom apa tunggu lagi... Angkat phone teruskan mendail untuk buat appointment...

Senawang: 06 6788 232 / 019 230 6779
 013 684 2222


Apa tunggu lagi?? Spa kami pun di tahap KELASSS gitu nye environment.... X caye??? Sila tengok gambar 

Tuesday, 28 October 2014

20:19


Assalamualaikum semua..... Jom Tengok tengok promosi spa kami. Tak teringgin ke???
Call cepat untuk appointment ye darlings semua..

Senawang : 06 6788 232

Bangi: 03 8733 1416

Monday, 25 August 2014

21:27

Promosi Tergempar!!!

Promosi Tergempar!!!
Promosi Spa bulan September.

3 Rawatan hanya RM 99. Betul. Jangan buntang mata tu ye. Benarlah apa yang mata anda baca ni. Ok mula mula kita mulakan dengan Mandi wap selama berapa lama yang anda mampu.Dah berpeluh peluh dah menggah dan terasa macam nak longlai, kita teruskan dengan Scrub seluruh badan pulak. Mulakan dari tapak kaki kita gosok punya gosok sampai seluruh badan. Kulit anda terasa licin halus bak sutera. Memang anda akan tersenyum bila membelai kulit anda. MEMANG LICIN ye... Kemudian Terapist kami akan mungurut belakang anda selama 15 min. Pergh... Memanggg Terbaik dari ladang. hihihi..
Jadi apa yang ditunggu lagi, angkat phone anda mulakan mendail 019 230 6779 Senawang / 013 684 2222 Bangi untuk Temujanji.

Bye U Olsss...

Wednesday, 12 March 2014

23:50